Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Chatillon Oak Natural 24503060

 44,95 per m²

3,75 m² per pak
 62,28 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,75
Uw prijs
 168,58

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie: supernature iD Inspiration 70 XXL

Typenummer: 24503060

Pak inhoud: 3.75 m²

Nu bij Cavallo Floors de Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL, met planken van topkwaliteit en daarnaast ook nog eens met een natuurgetrouwe uitstraling!

 • Decor naam: Chatillon Oak Natural 
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 25 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,70 mm
 • Aantal planken per pak: 10 
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Lichtbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Chatillon Oak Natural 24503060

Bent u opzoek naar een vloer met een realistische houten uitstraling? Dan past de Tarkett supernature iD inspiration 70 XXL Chatillon Oak Natural 24503060 perfect bij u! Deze vloer heeft een realistische houten uitstraling dankzij de Tektanium matte toplaag. Deze toplaag zorgt er tevens voor dat de vloer bestendig is tegen slijtage, schuren, krassen en vlekken. Tevens is deze Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Chatillon Oak Natural 24503060 bij Cavallo Floors ook verkrijgbaar in visgraatmotief.

Cavallo Floors is online een van de goedkoopste vloerenverkopers. Wij verkopen diverse vloeren voor de scherpste prijzen. Bij de verkoop van vloeren geven wij u graag advies. Wij verkopen niet alleen vloeren maar hebben ook verschillende services. Wij willen de Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Chatillon Oak Natural 24503060 met KORTING laten inleggen! Wij egaliseren en leggen de vloer voor u en garanderen hierbij vakkundigheid. Die vakkundigheid kunnen wij u garanderen vanwege jarenlange ervaring.

Maak uw vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett PVC  in combinatie met vloerverwarming

Tarkett PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Tarkett PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.