Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118

 43,31 per m²

3,75 m² per pak
 61,87 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,75
Uw prijs
 162,40

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Tarkett

Serie: supernature iD Inspiration 70 XXL

Typenummer: 24503118

Pak inhoud: 3.75 m²

Nu bij Cavallo Floors de Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL, met planken van topkwaliteit en daarnaast ook nog eens met een natuurgetrouwe uitstraling!

 • Decor naam: Forest Oak Smoke 
 • Lengte vloerdeel : 150 cm
 • Breedte vloerdeel : 25 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Aantal planken per pak: 10 
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 • Garantie: 15 jaar bij woongebruik
 • Gebruiksklasse: 23, 33, 42
 • Kleurgroep : Grijsbruin 
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118

De Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118 heeft een houten uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Deze vloer heeft een Tektanium toplaag die ervoor zorgt dat de vloer bestendig is tegen vlekken, schuren, krassen en slijtage. De Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118 heeft premium vinly planken. Dit betekend dat de planken erg flexibel zijn. De planken zijn zowel soepel als stevig tegelijk, waardoor het mogelijk is om de Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118 te leggen is in veel verschillende ruimtes.

Cavallo Floors verkoopt kwaliteitsvloeren voor de beste prijzen! Ons assortiment is erg breed, van Laminaat tot PVC en van Dryback tot Click vloeren. Naast ons uitgebreide assortiment aan vloeren, hebben wij ook verschillende services. Wilt u de Tarkett supernature iD Inspiration 70 XXL Forest Oak Smoke 24503118 vakkundig laten inleggen? Wij willen het voor u doen met onze eigen legservice, waarbij we de vloer vakkundig egaliseren en leggen.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Tarkett PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Tarkett PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Tarkett PVC  in combinatie met vloerverwarming

Tarkett PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Tijdens de bezorging van uw PVC-vloer kunt u gebruik maken van 10 minuten gratis legadvies zodat u zelf uw vloer vakkundig kan leggen! Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van u Tarkett PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaald het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaald het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.