Vivafloors Tegel 1930

PVC tegelvloer Vivafloors

 39,55 per m²

3,76 m² per pak
 59,35 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,76
Uw prijs
 148,71

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Vivafloors

Serie: Tegels 

Typenummer: 1930

Pak inhoud: 3,76 m²

Deze Vivafloors Tegel vloer is een mooie, duurzame vloer met een betonlook in tegelformaat nu voordelig te bestellen bij Cavallo Floors. Door de 4-zijdige voeg, zijn de tegels met de betonlook niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vloer is waterbestendig en daarmee gemakkelijk in onderhoud. De vloer beschikt ook over geluiddempende en brandvertragende eigenschappen.

 • Lengte vloerdeel : 91,4 cm
 • Breedte vloerdeel : 45,7 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Embossing: Special embossed 
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar
 • Gebruiksklasse: 33
 • Kleurgroep : Grijsbruin
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Vivafloors Tegel 1930

Op zoek naar een trendy tegel PVC vloer? Dan is de Vivafloors Tegel 1930 PVC vloer het overwegen waard. Deze vloer past perfect bij een industrieel interieur met zijn rustige maar ook stoere uitstraling. Door de Special Embossed laag is de vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer. De voelbare structuur bij Special Embossing komt overeen met de structuur van een echte tegel. Tevens zijn de vloerdelen rondom voorzien van een micro-velling, dit benadrukt de tegel waardoor de vloer nog natuurlijker oogt. De vloerdelen van de Vivafloors Tegel 1930 hebben een afmeting van 45,7×91,4 cm. De totale dikte bedraagt 2,5 mm. Dankzij de slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer toepasbaar in ruimtes met normaal woongebruik of eventueel projectmatig gebruik.

Het kiezen van een vloer is niet eenvoudig, De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. Cavallo Floors helpt u daar graag bij. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van PVC vloeren. Mocht u niet in staat zijn de vloer zelf te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze eigen legservice. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot gratis bezorging. Binnen ons werkgebied ontstaat die mogelijkheid vanaf € 500,- en buiten ons werkgebied vanaf € 1000,-.

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Vivafloors PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

Deze Vivafloors PVC vloer raden we aan om met Floorservice PVC reiniger of Fris PVC/Vinyl reiniger te reinigen.

Vivafloors PVC  in combinatie met vloerverwarming

Vivafloors PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Vivafloors PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.