Sale!

Vivafloors Visgraat 4530

PVC visgraat vloer Vivafloors

 39,55 per m²

3,90 m² per pak
 63,92 per m² compleet gelegdRichtprijs vanaf 55 m²
inclusief egaliseren en materiaal

Bereken uw prijs

Totale Oppervlakte
3,9
Uw prijs
 154,24

Een offerte met scherpe legprijs?

Vul de benodigde m² in en vraag een offerte aan, dan krijgt u altijd de scherpste prijs voor de vloer inclusief egaliseren en leggen.

Pak uw combinatiekorting

Let op: kortingen worden in de winkelwagen verrekend!
Bij aankoop van een vloer geldt de bovenstaande combinatie korting op een ondervloer of legservice met het gelijke aantal vierkante meters afgerond op hele pakinhoud naar boven.

Beschrijving

Merk: Vivafloors

Serie: Visgraat 

Typenummer: 4530

Pak inhoud: 3,90 m²

Deze Vivafloors Visgraat vloer is een prachtige PVC vloer. De Vivafloors Visgraat vloer heeft een natuurgetrouwe uitstraling die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De vloer is waterbestendig en daarmee gemakkelijk in onderhoud. De vloer beschikt ook over geluiddempende en brandvertragende eigenschappen. Wanneer u de Vivafloors visgraat vloer wilt laten leggen + egaliseren krijgt u nu zelfs KORTING!

 • Decor naam: Visgraat 4530
 • Lengte vloerdeel : 71,12 cm
 • Breedte vloerdeel : 15,24cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Toplaag: 0,55 mm
 • Embossing: Wood Touch
 • V-Groef : 4v
 • Geschikt voor vloerverwarming: ja
 • Garantie: 25 jaar
 • Gebruiksklasse: 33
 • Kleurgroep : Donkerbruin 
 • Levertijd: 3-8 Werkdagen

Vivafloors Visgraat 4530

De Vivafloors Visgraat 4530 is een mooie visgraat vloer die niet van echt hout te onderscheiden is dankzij de v-groef rondom de zijden. Daarbij heeft Vivafloors Visgraat 4530 ook genoeg praktische voordelen. Zo kan 4530 tegen water en is daardoor ook geschikt voor in de badkamer en in de keuken. Dat niet alleen, ook wordt loopgeluid door de vloer gedempt. De toplaag van 0,55 mm dik, beschermt de Vivafloors Visgraat 4530 extra goed tegen schade. Dit is handig voor iedere vloergebruiker. Ook qua onderhouden is de 4530 erg makkelijk.

Maak ook gebruik van de vakkundige services die we leveren bij de vloer bij Cavallo Floors. We kunnen de vloer vakkundig voor u leggen, waarbij de vakkundigheid gegarandeerd wordt door de jarenlange ervaring die we hebben. Door de jaren heen hebben we naast vakkundigheid ook een uitgebreid assortiment opgebouwd. Voor iedereen zit er inmiddels wel een vloer bij. Ook bieden we gratis bezorging aan, die mogelijk is vanaf €500,- binnen ons werkgebied en vanaf €1000,- erbuiten. Daarnaast krijgt u ook nog eens korting op het leggen en egaliseren van de Vivafloors Visgraat 4530! Dus haal u voordeel hieruit en bestel de Vivafloors Visgraat 4530 nu bij Cavallo Floors!

Maak u vloer helemaal af met een mooie hoge mdf-plint en bijpassende afwerklijst als randafwerking.

Ondergrondadvies:

De ondergrond waar de Vivafloors Visgraat PVC vloer op gelegd wordt moet vlak, schoon en droog zijn. Voor een mooi resultaat raden wij aan de ondergrond te egaliseren.

Onderhoudsadvies:

De Vivafloors Visgraat PVC vloer raden we aan om met gewoon water te reinigen. Wilt u toch graag een schoonmaakmiddel of reiniger gebruiken? Graag dan een kwaliteitsreiniger of product gebruiken zoals bv. Van Dr Schutz.

Vivafloors Visgraat PVC  in combinatie met vloerverwarming

Vivafloors Visgraat PVC kan prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Mits de vloer in uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat kan ik van Cavallo Floors verwachten?

Dankzij de eigen bezorgservice van Cavallo Floors bent u er zeker van dat uw vloer binnen in huis geleverd wordt. Binnen ons werkgebied is de bezorging vanaf € 500,- gratis per levering! Woont u buiten ons werkgebied dan wordt er vanaf € 1000,- gratis geleverd. Ook is legservice mogelijk bij Cavallo Floors. Let op voor het leggen van een PVC vloer rekenen we de volgende legprijs.

Cavallo Floors geeft u voor het betalen van uw Vivafloors PVC vloer de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het gehele bedrag in 1 keer.
 • U betaalt het bedrag via overschrijving per bank, per creditcard (3% extra)  of bij de bezorging van uw PVC-vloer met een mobiel pinapparaat.

Bij Cavallo Floors koopt u voor een scherpe prijs een kwaliteitsvloer met volledige fabrieksgarantie en met een vertrouwde en vakkundige levering! Waarbij u pas hoeft te betalen bij levering van uw PVC-vloer. Kortom => Bij Cavallo Floors koopt u bij een veilig, vertrouwd en vakkundig adres!

 

 

Voor nog meer informatie en overige vragen over uw PVC-vloer: Veelgestelde vragen over PVC.